- Rijsten slagroom
- Belgische room
- Creme Brullee
- Abrikozen speciaal
- Abrikozen extra
- Abrikozen rijstenbavaroise
- Abrikozen bienestich
- Abrikozen hazelnoot
- Kersen speciaal
- Kersen extra
- Kersen rijstenbavaroise
- Kersen bienestich
- Zwitserse kersen
- Willie vlaai
- Kruisbessen schuim
- Hawai vlaai
- Mocca Bienestich
- Crispy witje
- Smoothie vlaai
- Kaneeltjes vlaai
- Koffie crunch (seizoen)
- Dame blanche (seizoen)
- Choco mousse
- Bosvruchten bladerdeeg
- Bosvruchten harde wener
- Bosvruchten kwark vlaai (seizoen)
- Bosvruchten bienestich
- Blue berry (verse bosbessen en bavaroise) (seizoen)
- Caribische boterkoek (yoghurtbavaroise en vers fruit) (seizoen)
- Ski kersen of arbrikozen of kruisbessen (seizoen)
- Iglo vlaai abrikozen of kersen (seizoen)
- Vers fruit kwark (seizoen)
- Banaan bladerdeeg
- Advocaat bladerdeeg
- Aardbeien bladerdeeg – bavaroise of pudding (seizoen)
- Aardbeien harde wener – bavaroise of pudding (seizoen)
- Aardbeien bienestich (seizoen)
- Aardbeien gistbodem (seizoen)
- Hei-op yoghurt aardbei (seizoen)
- Hei-op yoghurt kersen aardbei (seizoen)
- Open vruchten de luxe bladerdeeg
- Open vruchten harde wener
- Open vruchten gistdeeg