Joost Snijders
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Echte Bakker Snijders is een echt familiebedrijf. Al meer dan 55 jaar wordt er dagelijks een groot assortiment ovenverse specialiteiten gemaakt, waaronder vele broodsoorten, Limburgse vlaaien en overheerlijke luxe vlaaien. In de bakkerij werkt Echte Bakker Joost met 4 bakkers die alle broodsoorten en Limburgse vlaaien maken en in de banketbakkerij zijn 2 dames continue bezig met het maken van luxe vlaaien en gebak.

In de winkel zorgt mijn zus Eveline met een team verkoopsters voor een sfeer waar de klant zich thuis voelt en geeft onze klanten advies over onze producten.

Mijn vader die ons bedrijf heeft opgericht, is nog steeds zeer actief in en rondom de bakkerij. Hij rijdt wekelijks naar ons filiaal in Thorn om daar onze winkel te bevoorraden. Leuk om te weten is dat niet alleen mijn vader en mijn zus actief zijn, maar ook 2 dochters van Eveline.

Iedere dag zijn we met z’n allen heel actief bezig om hoogstaande producten voor u te bereiden en zijn steeds op zoek naar nieuwe specialiteiten.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Joost Snijders, De Echte Bakker

Mariastraat 2
6039 AX Stramproy
0495-561356
0495-564094