Joost Snijders
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Echte Bakker Snijders is een echt familiebedrijf. Al meer dan 55 jaar wordt er dagelijks een groot assortiment ovenverse specialiteiten gemaakt, waaronder vele broodsoorten, Limburgse vlaaien en overheerlijke luxe vlaaien. In de bakkerij werkt Echte Bakker Joost met 4 bakkers die alle broodsoorten en Limburgse vlaaien maken en in de banketbakkerij zijn 2 dames continue bezig met het maken van luxe vlaaien en gebak.

In de winkel zorgt mijn zus Eveline met een team verkoopsters voor een sfeer waar de klant zich thuis voelt en geeft onze klanten advies over onze producten.

Mijn vader die ons bedrijf heeft opgericht, is nog steeds zeer actief in en rondom de bakkerij. Hij rijdt wekelijks naar ons filiaal in Thorn om daar onze winkel te bevoorraden. Leuk om te weten is dat niet alleen mijn vader en mijn zus actief zijn, maar ook 2 dochters van Eveline.

Iedere dag zijn we met z’n allen heel actief bezig om hoogstaande producten voor u te bereiden en zijn steeds op zoek naar nieuwe specialiteiten.

Joost Snijders, De Echte Bakker

Mariastraat 2
6039 AX Stramproy
0495-561356