Joost Snijders
De Echte Bakker

Even voorstellen...

Wie is Casper?

Mijn naam is Casper Heuvelmans (30) en samen met mijn partner Sharon zijn wij afgelopen jaar trotse ouders geworden van onze dochter Sien. Hondje Bassie maakt het gezin compleet.

Als oudste kleinzoon van de grondlegger van dit bedrijf, heb ik van jongs af aan van alles meegekregen over de bakkerij. Als er één iemand gepassioneerd kon en nog steeds kan vertellen over hoe belangrijk de kwaliteit van je producten is, is het mijn opa wel. “Voor de kwaliteit van ons brood, onze vlaaien en alle andere mooie producten komen de mensen speciaal naar onze winkels. Dit is iets wat altijd voorop moet blijven staan”. Ik heb hier altijd met ontzettend veel bewondering en interesse naar geluisterd. Ditzelfde streven naar perfectie en kwaliteit, zie ik terug bij mijn oom Joost. Ik heb veel respect hoe hij, samen met zijn geweldig team medewerkers, dit bedrijf zo heeft uitgebouwd.

In mijn studententijd heb ik al zo’n 2 jaar gewerkt bij de bakkerij als bezorger op de zaterdagen. Na mijn studie (commercieel management) heb ik bij verschillende organisaties, waaronder een grote koffiebrander en een leverancier van medische hulpmiddelen ervaring opgedaan in de verkoop, de marketing en het organiseren en digitaliseren van werkzaamheden. Deze ingrediënten neem ik mee naar Echte Bakker Joost Snijders, om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst en in te kunnen blijven spelen op de veranderende markt en behoeften van de klant.

2
2

Wie is Mark?

Mijn naam is Mark Craemers (39) en samen met mijn partner Leonie heb ik 2 dochters, Fenna en Sanna.

Al sinds 1999 ben ik werkzaam bij Echte Bakker Joost Snijders en heb ik in mijn beginjaren zelfs nog het voorrecht gehad om met Pierre Snijders, de oprichter van ons prachtig bedrijf, te mogen samenwerken.

Vanaf het moment dat ik als klein kereltje in de bakkerij kwam kijken en het ambacht ervaarde, stond voor mij vast: “Ik word bakker!”.  Met ontzettend veel passie en gedrevenheid ben ik vervolgens de bakkersopleiding te gaan doen. Hier heb ik vele specialisaties geleerd zoals buitenlandse broodsoorten, roggebrood, koek en ga zo maar door. Mede door Joost zijn begeleiding en kritische blik op het mooiste vak wat er bestaat ben ik de bakker geworden die ik nu ben. Het is nu tijd om samen met Casper het stokje langzaam te gaan overnemen.

Joost Snijders, De Echte Bakker

Mariastraat 2
6039 AX Stramproy
0495-561356

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten