Editorial Image

3e prijs Desem Awards ongevuld desembrood

Wageningen - Joost Snijders, De Echte Bakker heeft de derde plaats behaald in de DesemAwards in de categorie ongevuld desembrood.     Smaak en aroma maakt het verschil.   De smaak en aroma van het desembrood werd beoordeeld met een 9 en ook op het onderdeel eeteigenschappen werd een 9 gescoord.     Vorig jaar zijn we begonnen met het koken van roggekorrels in bier waar we een desembrood van hebben gebakken. Voor het bier is de samenwerking gezocht met restaurant Nieuw Vosseven die het bier Voske onder eigen label laten brouwen. Dit jaar is het bierdesembrood verder ontwikkeld en waren we er tevreden genoeg over om het in te sturen voor de DesemAward. En met succes!    Je moet het gewoon proeven  De combinatie van de in bier gekookte roggekorrels en een rijsproces van 48(!) uur geeft een aparte zoete smaak maar geen uitgesproken biersmaak. Je moet het gewoon proeven.

SnijdersSnijdersDe Echte Bakker
© 2024 Snijders